STN EN 1230-2: 2010 ä50 7012), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Senzorická analýza Časť 2 Cudzí flavor (cudzia chuť a cudzí pach) - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1230-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1230-2 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy