STN EN ISO 12162: 2010 (64 0641), Termoplastové materiály na rúry a tvarovky na tlakové aplikácie. Klasifikácia, návrhový koeficient a označovanie (ISO 12162: 2009). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12162: 2009