STN EN ISO 12162: 2010 (64 0641), Termoplastové materiály na rúry a tvarovky na tlakové aplikácie. Klasifikácia, návrhový koeficient a označovanie (ISO 12162: 2009). - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12162: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12162 z novembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy