STN EN 14214 + A1: 2010 (65 6531), Automobilové palivá. Metylestery mastných kyselín (FAME) pre vznetové motory. Požiadavky a skúšobné metódy.(Konsolidovaný text). - Joríková, Ľ. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14214: 2008 + A1: 2009