STN EN 14774-1: 2010 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 1 Celková vlhkosť. Referenčná metóda - Pokorná, Lýdia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14774-1: 2009
Spracovateľ: Lýdia Pokorná. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 18134-1 z decembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy