STN EN 14232: 2010 (72 7500), Špeciálna technická keramika. Termíny, definície a skratky. - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14232: 2009