STN EN 14232: 2010 (72 7500), Špeciálna technická keramika. Termíny, definície a skratky. - Tomšů, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14232: 2009
Táto norma nahrádza STN P ENV 14232 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy