STN 83 9060: 2010, Návod ako venovať pozornosť environmentálnym záležitostiam v normách na produkty. - Ploszek, Artuš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO Guide 64: 2008