STN 83 9060: 2010, Návod ako venovať pozornosť environmentálnym záležitostiam v normách na produkty. - Ploszek, Artuš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO Guide 64: 2008
Táto norma nahrádza STN 83 9060 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy