STN EN ISO 10993-1: 2010 (85 6510), Biologické hodnotenie zdravotníckych pomôcok Časť 1 Hodnotenie a skúšanie v systéme manažérstva rizika (ISO 10993-1: 2009) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10993-1: 2009