STN EN ISO 10993-1: 2010 (85 6510), Biologické hodnotenie zdravotníckych pomôcok Časť 1 Hodnotenie a skúšanie v systéme manažérstva rizika (ISO 10993-1: 2009) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10993-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10993-1 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy