STN EN 15254-5: 2010 (92 0220), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti. Nenosné steny Časť 5 Sendvičové panely s kovovým plášťom - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15254-5: 2009
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy