STN EN 15838: 2010 (96 5111), Strediská styku so zákazníkmi. Požiadavky na poskytovanie služieb. - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15838: 2009
Spracovateľ: Ľudmila Bílá.
Keywords: normy