STN EN 62366: 2010 (36 4894), Zdravotnícke pomôcky. Uplatnenie stanovenia použiteľnosti na zdravotnícke pomôcky - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62366: 2008. Európska norma EN 62366: 2008 má postavenie slovenskej technickej normy