STN EN 62366: 2010 (36 4894), Zdravotnícke pomôcky. Uplatnenie stanovenia použiteľnosti na zdravotnícke pomôcky - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62366: 2008. Európska norma EN 62366: 2008 má postavenie slovenskej technickej normy
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62366 z októbra 2008
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty