STN EN 12966-1 + A1: 2010 (73 7040), Zvislé dopravné značky. Dopravné značky s premennými symbolmi Časť 1 Norma na výrobok (Konsolidovaný text) - Schlosser, Tibor; Hovorková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12966-1: 2005 + A1: 2009