STN EN 12966-1 + A1: 2010 (73 7040), Zvislé dopravné značky. Dopravné značky s premennými symbolmi Časť 1 Norma na výrobok (Konsolidovaný text) - Schlosser, Tibor; Hovorková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12966-1: 2005 + A1: 2009
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 12966-1 z marca 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tibor Schlosser, Katarína Hovorková. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Norma je nahradená normou STN EN 12966 z januára 2017 v celom rozsahu
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty