STN EN 60745-2-11/A12: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na píly s priamočiarym vratným pohybom pílového listu (lupienkové a šabľové píly). Zmena A12 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A12 STN EN 60745-2-11: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-11: 2003/A12: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy