STN EN 50346/A2: 2010 (36 9071), Informačná technika. Káblové rozvody. Skúšanie inštalovaných káblových rozvodov. Zmena A2. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 50346: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 50346: 2002/A2: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy