STN EN ISO 105-G02: 2010 (80 0128), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť G02 Stálofarebnosť v spalinách z plynov (ISO 105-G02: 1993, vrátane technickej opravy 1: 1995) - Kainová, Božena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 105-G02: 1997 a je vydaná so súhlasom CEN, Belgicko