STN EN ISO 15548-1: 2010 (01 5018), Nedeštruktívne skúšanie. Zariadenia na skúšanie vírivými prúdmi Časť 1 Charakteristiky prístrojov a ich overovanie (ISO 15548-1: 2008 + TC: 2010) - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15548-1: 2008 vrátane opravy EN ISO 15548-1: 2008/AC: 2010