STN EN ISO 15548-1: 2010 (01 5018), Nedeštruktívne skúšanie. Zariadenia na skúšanie vírivými prúdmi Časť 1 Charakteristiky prístrojov a ich overovanie (ISO 15548-1: 2008 + TC: 2010) - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15548-1: 2008 vrátane opravy EN ISO 15548-1: 2008/AC: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15548-1 z marca 2009, ktorá od 1.3.2009 zrušila STN EN 13860-1: 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy