STN EN 583-6: 2010 (01 5019), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom Časť 6 Difrakčná technika merania času prechodu ako metóda na zisťovanie diskontinuít a určovanie ich veľkosti - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 583-6: 2008