STN EN 583-6: 2010 (01 5019), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom Časť 6 Difrakčná technika merania času prechodu ako metóda na zisťovanie diskontinuít a určovanie ich veľkosti - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 583-6: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 583-6 z mája 2009, ktorá od 1.5.2009 nahradila STN P ENV 583-6 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy