STN EN ISO 12706: 2010 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie kapilárnymi metódami. Slovník (ISO 12706: 2009). - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12706: 2009