STN EN ISO 19141: 2010 (01 9350), Geografická informácia. Schéma pre pohybujúce sa objekty (ISO 19141: 2008). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19141: 2009 a má postavenie oficiálnej verzie