STN EN 15316-1: 2010 (06 0227), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 1 Všeobecne - Magyar, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-1: 2007