STN EN 15316-1: 2010 (06 0227), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 1 Všeobecne - Magyar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-1: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15316-1 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Magyar. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy