STN EN ISO 10497: 2010 (13 0105), Skúšky armatúr. Požiadavky na typovú skúšku požiarnej odolnosti (ISO 10497: 2010). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10497: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10497 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy