STN EN 1349: 2010 (13 3115), Regulačné armatúry pre priemyselné procesy. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1349: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1349 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy