STN ISO 4306-1: 2010 (27 0000), Žeriavy. Slovník Časť 1 Všeobecne - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4306-1: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 4306-1 z júna 1992 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy