STN EN 12001 + A1: 2010 (27 8533), Prepravné, striekacie a pokladacie stroje na betónovú zmes a čerstvú maltu. Požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12001: 2003 + A1: 2009