STN EN 12001 + A1: 2010 (27 8533), Prepravné, striekacie a pokladacie stroje na betónovú zmes a čerstvú maltu. Požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12001: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12001 z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková, Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy