STN EN 500-1 + A1: 2010 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-1: 2006 + A1: 2009