STN EN 500-1 + A1: 2010 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-1: 2006 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 500-1 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy