STN 33 2000-7-721: 2010, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-721 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Elektrické inštalácie v karavanoch a motorových karavanoch - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-721: 2009 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-7-754 z apríla 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 33 2000-7-721 z februára 2020 v celom rozsahu. Používať sa môže do 17. 12. 2021
Keywords: normy