STN 33 2000-7-729: 2010, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-729 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Chodby na obsluhu alebo údržbu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-729: 2009 v slovenskom jazyku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy