STN EN 60332-3-10: 2010 (34 7101), Skúšky elektrických a optovláknových káblov v podmienkach horenia Časť 3-10 Skúška vertikálne šíreným plameňom na vertikálne uložených vodičoch alebo kábloch vo zväzkoch. Zariadenia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60332-3-10: 2009