STN EN 60332-3-23: 2010 (34 7101), Skúšky elektrických a optovláknových káblov v podmienkach horenia Časť 3-23 Skúška vertikálne šíreným plameňom na vertikálne uložených vodičoch alebo kábloch vo zväzkoch. Kategória B - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60332-3-23: 2009