STN EN 60332-3-24: 2010 (34 7101), Skúšky elektrických a optovláknových káblov v podmienkach horenia Časť 3-24 Skúška vertikálne šíreným plameňom na vertikálne uložených vodičoch alebo kábloch vo zväzkoch. Kategória C - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60332-3-24: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 50266-2-4 z októbra 2002 v celom rozsahu. STN EN 50266-2-4 z októbra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.8.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy