STN EN 60947-7-3: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 7-3 Pomocné zariadenia. Bezpečnostné požiadavky na poistkové svorkovnice - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-7-3: 2009