STN EN 60947-7-3: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 7-3 Pomocné zariadenia. Bezpečnostné požiadavky na poistkové svorkovnice - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-7-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60947-7-3 z októbra 2003 v celom rozsahu. STN EN 60947-7-3 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2012
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy