STN EN 60335-2-30: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-30 Osobitné požiadavky na ohrievače miestností - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-30: 2009 vrátane EN 60335-2-30: 2009/Cor. Mar. 2010