STN EN 61029-2-11: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-11 Osobitné požiadavky na kombinované pokosové a stolové kotúčové píly - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-11: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 61029-2-11 z decembra 2004. STN EN 61029-2-11 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2012
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 61029-2-11 zo septembra 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 3. 9. 2015
Keywords: normy