TNI ISO/IEC TR 24774: 2010 (36 9773), Technická normalizačná informácia. Softvérové a systémové inžinierstvo. Riadenie životného cyklu. Návod na popis procesov. - Gondová, Lenka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická informačná technológia obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC TR 24774: 2007
Spracovateľ: Lenka Gondová. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy