STN EN 62275: 2010 (37 0510), Systémy uloženia káblov. Káblové viazacie pásky na elektrické inštalácie. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62275: 2009