STN EN 62275: 2010 (37 0510), Systémy uloženia káblov. Káblové viazacie pásky na elektrické inštalácie. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62275: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 50146 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 50146 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.7.2012
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy