STN EN 15794: 2010 (38 9685), Stanovenie bodov výbušnosti horľavých kvapalín. - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15794: 2009