STN ISO 540: 2010 (44 1363), Uhlie a koks. Stanovenie taviteľnosti popola. - Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje českú a slovenskú verziu ISO 540: 2008. Prevzala sa so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrológii a státní zkušebnictví