STN EN 1804-1 + A1: 2010 (44 4421), Stroje pre hlbinné bane. Bezpečnostné požiadavky na hydraulicky ovládané stropné výstuže Časť 1 Podperné jednotky a všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1804-1: 2001 + A1: 2010